18/12/2014 "Espiritualitat a l'Islam", amb Halil Bárcena i Dolors Bramon

Tornar
RSS

Dijous dia 18 de desembre de 2014 se celebrà l'activitat "Espiritualitat a l'Islam", dins el cicle Diàlegs de Pedralbes. Hi intervingueren Halil Bárcena, islamòleg, escriptor i especialista en mística sufí, i Dolors Bramon, doctora en filosofia i lletres i professora a la UB, moderats per Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL. L'acte es desenvolupà al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes.

Organitza: Ajuntament de Barcelona | Monestir de Pedralbes

Secretaria tècnica: Fragmenta Editorial

Propers diàlegs confirmats:

22/01/2015 19:30h: "Ètica de la compassió", amb Victòria Camps i Joan-Carles Mèlich, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. És necessari confirmar l'assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat.


19/02/2015 19:30h: "¿De què parlem quan parlem de meditació?", amb Xavier Melloni i Svami Satyananda Sarasvati, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. És necessari confirmar l'assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat.


19/03/2015 19:30h: "Pensar Déu en femení", amb Lucía Caram i Victòria Molins, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. És necessari confirmar l'assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat.


09/04/2015 19:30h: "La música com a llenguatge de l'ànima", amb Joan Vives i Jaume Radigales, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. És necessari confirmar l'assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat.

21/05/2015 19:30h: "Desfent tòpics sobre els jueus", amb Manuel Forcano i Vicenç Villatoro, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. És necessari confirmar l'assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat.

[Fotos a Facebook]

Llibres relacionats:

  • El sufisme Halil Bárcena El sufisme Contrapunts de Xavier Melloni, Dolors Bramon i Marià Corbí
  • Sufismo Halil Bárcena Sufismo
  • Dīwān Hal·lāg Dīwān Edició, traducció i cal·ligrafia àrab de Halil Bárcena
'Espiritualitat a l'Islam', Halil Bárcena i Dolors Bramon amb Francesc Torralba 'Espiritualitat a l'Islam', Halil Bárcena i Dolors Bramon amb Francesc Torralba 'Espiritualitat a l'Islam', Halil Bárcena i Dolors Bramon amb Francesc Torralba
"Espiritualitat a l'Islam", Halil Bárcena i Dolors Bramon amb Francesc Torralba

Dijous dia 18 de desembre de 2014 se celebrà l'activitat ' Espiritualitat a  l ' Islam ', dins el cicle Diàlegs de Pedralbes. Hi intervingueren Halil Bárcena , islamòleg, escriptor i especialista en mística sufí, i Dolors Bramon , doctora en filosofia i lletres i professora a la UB, moderats per  Francesc Torralba , doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL. L'acte es desenvolupà al  Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes . [+]

Fotografies Clicka per descarregar les fotografies en alta resolució