Victoria Cirlot, Juan-José López Burniol, Teresa Pujal i Francesc Torralba van participar al cine-fòrum de presentació del documental “Clara d’Assís i Pedralbes. L’ancoratge urbà en l’eternitat”, de Francesc i Joan Grané, després del passi del film. L’acte se celebrà el dimarts dia 29 d’abril al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes.

L’acte fou presentat per Francesc Grané, doctor en comunicació i humanitats i director del documental, i Anna Castellano-Tresserra, conservadora en cap del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. Després del passi del documental (uns 50 minuts) es procedí al cine-fòrum, moderat per la periodista Anna Roig, amb aquests participants:

– Teresa Pujal, presidenta de la Federació de Germanes Clarisses de Catalunya, Castelló i Menorca
– Juan-José López Burniol, notari
– Victoria Cirlot, catedràtica de filologia romànica a la UPF
– Francesc Torralba, catedràtic de filosofia a la URL

L’acte fou organitzat per la Comunitat de Germanes Clarisses del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona | Monestir de Pedralbes

Col·laboren: Eulogos MediaFederació de Germanes Clarisses de Catalunya, Castelló i Menorca, Unió de Religiosos de Catalunya i Associació d’Amics de Monestir de Pedralbes.

Secretaria tècnica: Fragmenta Editorial

[Fotos a Facebook]