El dilluns dia 23 de març, a les 19h, ha tingut lloc la presentació del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, coordinat per Albert CortinaMiquel-Àngel Serra amb la participació de més de 200 autors. Ha estat a l’Auditori de La Pedrera (Passeig de Gràcia, 92. Barcelona) i ha comptat amb un debat amb Victòria Camps, Joan Majó, Francesc Torralba i Jorge Wagensberg, moderats per la periodista Ariadna Oltra.

L’acte s’inicià amb un breu parlament de Lluís Farrés, director de l’Àrea de Coneixement i Recerca de la Fundació Catalunya-La Pedrera, Ignasi Moreta, editor de Fragmenta, Màrius Carol, director de La Vanguardia, Jordi Costa, president de SOM Fundació Catalana Tutelar Aspanias, Albert CortinaMiquel-Àngel Serra, coordinadors del llibre, Josep M. Mallarach, en nom de tots els autors del llibre, i Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

A continuació, se celebrà un debat sobre el contingut del llibre amb la participació de quatre dels seus autors: Victòria Camps, catedràtica emèrita de filosofia moral i política de la UAB, Joan Majó, enginyer industrial i exministre d’Indústria i Energia, Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia i catedràtic de filosofia de la URL, i Jorge Wagensberg, doctor en física i catedràtic de la UB. L’acte fou presentat i moderat per la periodista Ariadna Oltra.

L’acte va ser organitzat per l’Àrea de Coneixement i Recerca de la Fundació Catalunya-La Pedrera i Fragmenta Editorial amb la col·laboració de SOM Fundació Catalana Tutelar Aspanias i Bodegues Pinord.

Vídeo:

[Fragmenta] Presentación del libro ‘¿Humanos o posthumanos?’ en La Pedrera from Fragmenta Editorial on Vimeo.