Sis autors amb obra a Fragmenta (Xavier Melloni, Ramon M. Nogués, Gaspar Mora, Cristina Terrats, Griselda Cos i Josep M. Rambla), seran professors del Màster en Autoconeixement, Transformació Emocional i Cosmovisió Espiritual. S’impartirà al curs 2020-21, organitzat per la Fundació Vidal i Barraquer en col·laboració amb diverses institucions.

Xavier Melloni ha publicat diverses obres a Fragmenta, l’última de les quals és Èxode i èxtasi en Ignasi de Loiola. Una aproximació a la seva ‘Autobiografia’ (2020). Ramon M. Nogués també hi ha publicat diversos llibres, com La salut espiritual. També va coordinar Sobre la vida i la mort. Possibilitats i límits de la intervenció humana, on hi ha un capítol signat per Gaspar Mora. Cristina Terrats i Griselda Cos són dues de les vint entrevistades al llibre Monges, de Laia de Ahumada. I Josep M. Rambla va fer la introducció dels Exercicis Espirituals d’Ignasi de Loiola.

El Màster en Autoconeixement, Transformació Emocional i Cosmovisió Espiritual que comença és Màster experiencial que, en el període de dos cursos, integra la dimensió emocional i l’espiritual, amb sessions teòriques, tallers d’introducció a la meditació, el silenci, la meditació, l’escriptura autobiogràfica, el treball manual, la natura, els textos sagrats… convivint amb una comunitat monàstica femenina del cor de Barcelona. Els seus directors són l’Esperança Atarés, abadessa de Sant Pere de les Puel.les i ex-alumne de la Fundació Vidal i Barraquer, i Francesc Grané, coordinador de l’Àrea de Psicologia i Espiritualitat de la (FVB.)

Obert a totes les edats, especialment a les generacions de 25 a 50 anys. El curs està organitzat per la Fundació Vidal i Barraquer en col.laboració amb l’ISCREB, la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, i el Monestir de Sant Pere de les Puel.les. Matrícula a partir del dia 1 de juny de 2020. Data màxima inscripcions fins el 30 de setembre de 2020. Places limitades, reserva per ordre de inscripció: docencia@fvb.cat

Pots descarregar-te el tríptic informatiu del màster aquí

SESSIONS INFORMATIVES

Al Monestir, dissabtes al matí: 23 de maig i 20 de juny, previ avís a: descobreixve@gmail.com

A la Fundació Vidal i Barraquer: Divendres 8 de maig i 5 de juny 2020, a les 16h.

Dilluns 22 de juny, 6 de juliol 2020, 7 de setembre a les 19h.

Inscriu-te a la Sessió Informativa: docencia@fvb.cat