Amador VegaLluís DuchVictoria CirlotJosep Barcons, autors amb llibres publicats a Fragmenta, van participar junt amb altres ponents a les VI Lliçons Alois M. Haas amb el títol “El cel a la terra. La figura de l’àngel en la teologia, la filosofia política, la literatura i les arts”que van celebrar-se a l’auditori Mercè Rodoreda del Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona (Ramon Trias Fargas 25-27) els passats 4 i 5 de juny de 2005.

Les jornades incloïen també les intervencions d’altres experts de tot el món, com la del propi Aloïs Haas, Pablo García Acosta, Paulo Pires do Vale, Raimon Arola, Alfred Kavanagh, Felipe Cussen, Marcela Labraña i Clara Janés amb un concert final de Sira Hernández. Consulteu el programa aquí.

Amador Vega és president de l’Associació d’Amics de la Bibliotheca Mystica et Philosophica Alois M. Haas (UPF), que organitza l’activitat, i és autor de Tres poetas del exceso. La hermenéutica imposible en Eckhart, Silesius y Celan (Fragmenta, 2011) i Libro de horas de Beirut(Fragmenta, 2014). Lluís Duch és autor Religió i comunicació (2010, també en castellà), obra que composa una mena de díptic junt amb el volum Religión y política (2014). Victoria Cirlot ha participat en el llibreEmparaular el món. El pensament antropològic de Lluís Duch(Fragmenta, 2011). Josep Barcons ha col·laborat amb Lluís Duch en l’edició del llibre Moisès i Aaron, d’Arnold Schönberg.