23/09/2015 Jaume Angelats pronuncià la lliçó inaugural del Col·loqui Internacional "Caim e Abel: família e conflito", a Portugal.

Tornar
RSS

Jaume Angelats, doctor en teologia amb una tesi sobre “Caín i Abel: Paraula o violència. Perspectiva hermenèutica, lectura exegètica i aproximació psicoanalítica de Gn 4, 1-16”, presentada el 2008 a la Facultat de Teologia de Catalunya, i inspirada en l'obra de Marie Balmary, va fer la lliçó inaugural del Col·loqui Internacional "Caim e Abel: Família e conflito", organitzat per la Universitat d'Aveiro (Portugal), el passat 23 de setembre. Fragmenta publica en català i en castellà les obres de Marie BalmaryAngelats ha traduït part del llibre Mística, plenitud de vida, corresponent a l'Opera Omnia Raimon Panikkar, també a Fragmenta.

La lliçó portava per títol "Caín y Abel: Palabra o violencia. Relectura de Génesis 4,1-16 desde una perspectiva psicoanalítica" i el Col·loqui, on hi participen experts internacionals, s'allargà fins el dia 25 de setembre. Jaume Angelats és capellà, rector de Cadaqués i imparteix classes de teologia en diverses facultats. És membre del grup Vivarium Gerisena, que segueix el pensament de Raimon Panikkar a les comarques de Girona, i ha estat organitzador de les Trobades interreligioses de Garriguella, quan n'era el rector, i que han seguit a Cadaqués.

Més informació, aquí.

(Fotos: Jaume Angelats i Marie Balmary en una trobada fa dos anys a Barcelona)

Fotografies Clicka per descarregar les fotografies en alta resolució