11/05/2019 Marta Millà va recitar poemes de 'Dīwān', de Hal·lāg

Tornar
RSS

L'actriu Marta Millà va recitar poemes inclosos al llibre Dīwān, de Hal·lāg (Fragmenta, 2010) a la fira BioCultura BCN dins l'espectacle “Mahabbat, la Ciència de l’Amor”, on va declamar poemes de grans mestres sufís acompanyada perla Nur Camerata en directe. Va ser el dissabte 11 de maig a les 18:30h a la sala 5 de la fira, al Palau Sant Jordi (Passeig Olímpic 5-7, Barcelona).

L'edició de Fragmenta és bilingüe àrab-catalana i és cal·ligrafiada a mà per islamòleg Halil Bárcena.

Marta Millà també és autora dels sis contes budistes de Jatakes, l'àlbum il·lustrat per Rebeca Luciani a la col·lecció Petit Fragmenta.

BioCultura BCN, la Fira de Productes Ecològics i Consum Responsable, que arribava enguany a la seva 26ª edició, se celebrava des del 9 al 12 de maig. Va reunir 700 expositors i esperava superar els 70.000 visitants.

Llibres relacionats:

  • Dīwān Hal·lāg Dīwān Edició, traducció i cal·ligrafia àrab de Halil Bárcena
Entrevista a Halil Bárcena, traductor de 'Diwan', de Hal·lag Entrevista a Halil Bárcena, traductor de 'Diwan', de Hal·lag Entrevista a Halil Bárcena, traductor de 'Diwan', de Hal·lag
Entrevista a Halil Bárcena, traductor de "Diwan", de Hal·lag

Halil Bárcena, islamòleg i especialista en místi [+]

Presentació del 'Diwān' de Hal·lāg a la llibreria Bertrand Presentació del 'Diwān' de Hal·lāg a la llibreria Bertrand Presentació del 'Diwān' de Hal·lāg a la llibreria Bertrand
Presentació del "Diwān" de Hal·lāg a la llibreria Bertrand

Música i poesia sufí van estar presents el passa [+]