24/02/2020 19:00 "El Saturn de Goya": l’ésser humà com a ésser finit", amb Joan-Carles Mèlich, a Girona

Tornar
RSS

Joan-Carles Mèlich, professor titular de filosofia de l’educació a la UAB i autor de diversos llibres a Fragmenta, pronunciarà la conferència "El Saturn de Goya": l'ésser humà com a ésser finit" a l'Auditori de la Mercè (Plaça de l'Hospital, 6, Girona). Serà el dilluns 24 de febrer a les 19 h. Inscripció gratuïta a a emhu@ajgirona.cat.

La conferència, organitzada per la Casa de Cultura de la Diputació de Girona i Escola Municipal d’Humanitats de l’Ajuntament de Girona, forma part del cicle "Art i filosofia: mirar amb la paraula" i està vinculada al Festival MOT de Literatura Girona-Olot 2020.

L’any 2015, Mèlich (Barcelona, 1961) va iniciar, amb La lectura com a pregària (Fragmenta), la publicació dels seus Fragments filosòfics, que tenen la seva continuació en La prosa de la vida. El 2018 va publicar Contra els absoluts, un llibre de converses amb l'editor Ignasi Moreta, i el 2019 La religió de l'ateu. També ha estat un dels curadors del llibre Emparaular el món. El pensament antropològic de Lluís Duch.

Places limitades.

Llibres relacionats: