L’escriptora i doctora en filologia catalana Laia de Ahumada, autora del llibre Espirituals sense religió, ha parlat sobre “La mística extramurs”, a l’auditori de la UManresa-FUB (Av. Universitària, 4-6 de Manresa). Ha sigut el dijous dia 10 de febrer, a les 19h. Es va poder seguir també en directe des d’Instagram.

La conferència, inclosa dins la 7a edició del cicle Ignàgora, comptà amb servei d’interpretació en llengua de signes gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Manresa i CASMACS (Casal del Sord de Manresa i Comarques). En aquesta ocasió, també es va poder seguir online en directe a través de l’Instagram live de Manresa 2022. 

Oriol Texidor, Lídia Pujol, Carles Duarte, Gustavo Duch, Laia Monserrat, Josep M. Vigatà, Agustí Pàniker, Natxo Tarrés, Teresa Guardans, Maria Rosa Lloveras, Ignasi Dies, Jordi Pigem, Jaume Guillamon Villalba, Anna Caixach i Joan Antoni Melé són les 15 persones entrevistades al llibre Espirituals sense religió, que ofereix exemples concrets de vivència d’una espiritualitat laica, un fenomen clarament emergent.