“Petits editors, grans llibres” és el nom de la conversa que celebraren quatre dels editors presents a la 31ª Setmana del Llibre en Català, on hi tenen parada conjunta. Hi participaran Alexander Fidora (Edèndum), Ignasi Moreta (Fragmenta), Jordi Raventós (Adesiara) i Joan Santanach (Barcino), moderats per Elena de la Cruz Vergari (cap de Comunicació d’Obrador Edèndum). Oriol Ponsatí-Murlà (Ela Geminada) excusà l’assistència. Fou el passat diumenge dia 8 de juny a la Setmana del Llibre en Català, a l’Av. de la Catedral (Barcelona).

El fenomen de les petites editorials independents irromp amb força en un món editorial que es canibalitza en grans grups. Les edicions ben acurades, la voluntat d’incidència cultural, el compromís amb els clàssics, la detecció de noves veus…, són trets comuns de les petites editorials que els permeten competir, en qualitat i rigor, amb les grans.

Quatre dels millors petits editors de Catalunya debateren sobre l’edició independent i explicaran les motivacions de fons de la seva tasca cultural.

Un activitat semblant fou desenvolupada durant la Fira del Llibre de Bellprat, el juny passat.

Fragmenta, a la Setmana del Llibre en Català

Per segon any consecutiu, Fragmenta serà present en l’expositor número nou situat a l’Avinguda Catedral durant els deu dies de durada de la 31ª edició. Aquest any, la mostra coneguda com a Setmana del Llibre en Català tindrà lloc entre el divendres 6 de setembre i el diumenge 15 a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona, seu també de l’anterior edició.

Fragmenta hi participa amb stand que compartirà amb cinc editorials més compartint una mateixa parada en la qual s’hi podran adquirir els títols que edita cadascuna d’elles. Adesiara, juntament amb Publicacions de la UB, Ela GeminadaObrador EdèndumBarcino són els altres segells independents que comparteixen l’espai.

Trobareu més informació al web de la Setmana del Llibre en Català, i als canals de les xarxes socials FacebookTwitter.