17/11/2018 10:30 Comentari del llibre 'Espiritualitat, el camí de la Vida', de Raimon Panikkar

Tornar
RSS

El dissabte 17 de novembre de 2018 a les 10:30h del matí se celebrarà una nova sessió de Vivarium Barcino, centrada en un comentari de l'obra de Raimon Panikkar, que aquest curs es dedica al llibre Espiritualitat, el camí de la Vida. L'activitat serà a l'església romànica de Sant Pau del Camp (Sant Pau, 101), de Barcelona.

La reunió es farà seguint l'esquema habitual d'aquestes trobades de caràcter mensual. En primer lloc, 20 minuts de silenci. Qui no faci silenci, es prega que s'esperi en silenci i quietud.

A les 11 comença la sessió, llegint i comentant l’Opera Omnia de Raimon Panikkar, publicada per Fragmenta Editorial. Aquest curs se centra en el llibre Espiritualitat, el camí de la Vida, pp. 316-327. Es prega haver-se llegit el text abans i pres els apunts pertinents.

Tal com van ser els col·loquis de Tavertet, és benvingut tothom que estigui interessat en l’obra de Raimon Panikkar i no cal previ avís. Pot afegir-s'hi que ho vulgui.

Es demana una petita aportació voluntària per col·laborar a les despeses i manteniment del local.

Transport:

METRO:  Línies 2 i 3, parada  PARAL·LEL.

BUS: 20, 24, 36, 57, 64, 157. Hi ha pàrkings a la zona.

Llibres relacionats:

'Espiritualitat, el camí de la Vida', amb Xavier Melloni i Amador Vega 'Espiritualitat, el camí de la Vida', amb Xavier Melloni i Amador Vega 'Espiritualitat, el camí de la Vida', amb Xavier Melloni i Amador Vega
"Espiritualitat, el camí de la Vida", amb Xavier Melloni i Amador Vega

Xavier Melloni , antropòleg, teòleg i jesuïta, i Amador Vega , catedràtic d'Estètica a la UPF, van conversar en una nova sessió dels  Diàlegs panikkarians i parlaren del llibre  Espiritualitat, el camí de la Vida ( Fragmenta , 2012). [+]