Diego Sola

Tornar

Diego Sola (Granollers, 1988) és doctor en història moderna amb premi extraordinari per la Universitat de Barcelona, on actualment és professor lector i director del màster en Història i Identitats en el Mediterrani Occidental (segles XV-XIX).

Els seus principals interessos han sigut l'estudi de l'espiritualitat i la cultura religiosa a l'època moderna, les transferències culturals en època moderna i la història dels missioners ibèrics a Àsia. De fet, la seva tesi doctoral, El cronista de China. Juan González de Mendoza, entre la misión, el imperio y la historia (Publicacions de la Universitat de Barcelona i Institut Confuci de Barcelona, 2018), ja versava sobre aquestes qüestions.

La Història dels papes que Fragmenta edita ara no és la primera incursió de Sola en el camp de la divulgació de la història de les religions. L'any 2017 ja va publicar Europa se desangra. Las guerras de religión (Bonalletra Alcompás - EMSE).

Autor de:

En castellà:

Ressons:

L'historiador Diego Sola, de Canovelles, publica un llibre sobre els papats L'historiador Diego Sola, de Canovelles, publica un llibre sobre els papats L'historiador Diego Sola, de Canovelles, publica un llibre sobre els papats
L'historiador Diego Sola, de Canovelles, publica un llibre sobre els papats

Fragmenta ha publicat, en català i en  castellà , el llibre  Història dels papes , del professor  Diego Sola , que viu a Canovelles. Vallès Oriental Televisió (VOTV) se n'ha fet ressò en una notícia. [+]

Fotografies Clicka per descarregar les fotografies en alta resolució