Pablo d’Ors, Ruth Galve, Ricardo Pinilla, Cristina Álvarez Puerto, Luis López, Ramon M. Nogués i Lluís Ylla (ed.)

Itineraris interiors

Il·lustracions de Cristina Álvarez Puerto

«¿Què significa viure espiritualment? Simplement, estar viu. En contra del que se sol pensar sobre les persones espirituals —que estan als núvols i viuen fora d’aquest món—, un home o una dona espiritual és precisament aquell o aquella que viu plenament immers en el que és real.» (Pablo d’Ors)

Aquest llibre aplega algunes intuïcions de set exploradors de la interioritat conscients que el viatge més llarg és el viatge cap al propi interior (Dag Hammarskjöld). Amb una prosa estilísticament acurada, els autors ens conviden a recórrer aquest camí a través del silenci, la paraula, la saviesa, l’art, la corporalitat, la ciència, l’espai i el temps.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Fotografia Lluís Ylla CV
Edició a càrrec de Lluís Ylla

Lluís Ylla (Hostalets de Balenyà, 1956) és enginyer superior agrònom i té un posgrau en Direcció General. Ha treballat en l’àmbit de la cooperació internacional i de l’extensió territorial (Intermon Oxfam). Actualment, treballa en el projecte Fundació Jesuïtes Educació, on s’ocupa de temes de planificació, sistemes de qualitat i desenvolupament pedagògic. Així mateix, ha coordinat diversos seminaris sobre pedagogia de la dimensió interior, i és impulsor d’aquesta pedagogia a les escoles que formen part de de la xarxa de la Fundació Jesuïtes Educació.

A Fragmenta és autor del pròleg d’Itinerari (2007), de Marcel Légaut, i ha tingut cura de l’edició d’Itineraris interiors (2019), de diversos autors.

Ressons

Carrega'n més

Vídeos