Jordi Amenós, Albert Arrayás

¿On és la lluna?

Text de Jordi Amenós. Il·lustracions d’Albert Arrayás

Una nit, en Pau va veure que la lluna brillava grossa i rodona al cel. L’endemà, es va fixar que era un xic més petita, i més petita encara amb el pas dels dies… fins que va desaparèixer del tot. Quin misteri!

En Pau, amb l’ajuda dels seus amics, voldrà saber què li ha passat, a la lluna.

Aquest llibre ens convida a imaginar contes en família per despertar la creativitat i reinventar el món.

Amb el recolzament del Departamento de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Compra a AKIARA Books

Jordi Amenós - CV
Autor Jordi Amenós

Jordi Amenós. Vaig néixer a Montcada i Reixac l’any 1978. Ja des de petit m’interessaven més les anècdotes que narraven els mestres que les seves explicacions durant les classes de matemàtiques. Durant anys m’he dedicat a l’espectacle familiar i de carrer, que m’ha descobert que el que veritablement em mou és poder fer bé a les persones a través de l’art. Des de llavors treballo com a terapeuta impartint tallers de constel·lacions familiars i narrativa terapèutica per la Península i Amèrica del Sud. M’ho passo molt bé ballant, jugant i narrant contes. Sóc un xic despistat i m’encanten el cinema i les bones històries. I m’agrada, i em fa bé, escriure. Considero que a la nostra societat li calen més històries profundes, mites i respecte per la natura, de la qual gaudeixo molt.

Web: www.jordiamenos.net.

Albert Arrayás - CV
Autor Albert Arrayás

Albert Arrayás. Vaig néixer a Barcelona l’any 1990, però fa un parell d’anys em vaig mudar a Corbera de Llobregat. Ja de ben petit m’agradava dibuixar, però tenia també altres aficions, com ara observar la natura. Llavors vaig pensar a estudiar biologia. Però abans de decidir-me, vaig intentar imaginar què em faria més feliç, i és evident quina va ser la resposta. Vaig començar belles arts a Barcelona i vaig experimentar moltes tècniques, tot i saber que volia dedicar-me a la il·lustració. En acabar la carrera em vaig instal·lar a Cadàver Exquisit (un espai de coworking), i això em va permetre ficar-me de ple amb la il·lustració, participar en exposicions i fer amistat amb moltíssima gent del sector creatiuil·lustratiu. I, des de llavors, no he parat de publicar llibres i fer el que realment m’omple per dins, l’ànima, el que em fa feliç.

Web: www.albertarrayas.com.

Ressons

Carrega'n més

Vídeos

“Una tarda de contes de viure millor”. Jordi Amenós, Albert Arrayás, Pep Duran, Joan Garriga, Eva Bach i Inês Castel-Branco

“Una tarda de contes de viure millor”. Jordi Amenós, Albert Arrayás, Pep Duran, Joan Garriga, Eva Bach i Inês Castel-Branco

El dijous dia 10 de març va celebrar-se l’acte “Una tarda de contes per viure millor” amb motiu de la publicació del llibre ¿On és la lluna?, amb text de Jordi Amenós i il·lustracions d’Albert Arrayás. Dirigit a mares i pares, mestres, terapeutes, creatius i amants dels contes, va tenir lloc a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona. A l’acte hi van intervenir Pep Duran, contacontes, Eva Bach, pedagoga i escriptora, Joan Garriga, psicòleg, director de l’Institut Gestalt i escriptor, Inês Castel-Branco, directora de la col·lecció Petit Fragmenta i editora deFragmentaAlbert ArrayásJordi Amenós, autors del llibre.