Tornar

Marta Millà, Rebeca Luciani Jatakes

Sis contes budistes

Text de Marta Millà. Il·lustracions de Rebeca Luciani.

Fa molts i molts anys van néixer al sud-est asiàtic uns animals peculiars amb poders màgics. Expliquen que per allà on passaven transformaven les ombres en llum perquè encomanaven l'alegria i la bondat dels seus cors a tots els éssers vius.

Els jatakes narren les històries d'aquests animals exemplars. Formen part de la col·lecció d'obres que preserven els principis del budisme més primitiu i que han passat de mestres a deixebles al llarg dels anys. No pretenen alliçonar, sinó inspirar una conducta conscient i ètica.

Compra a AKIARA Books

També disponible en castellà També disponible en portuguès

Autora

Marta

Marta Millà. Vaig néixer a Barcelona, al barri de Gràcia. El meu pare tenia una llibreria de teatre molt bonica al carrer Sant Pau i allí va néixer el meu primer amor: el teatre!

Soc actriu. M'agrada posar-me en la pell dels personatges i veure la vida a través d'altres ulls. He fet teatre, cinema i televisió.

Als disset anys vaig llegir Siddharta, de Hermann Hesse, i unes papallones a la panxa m'anunciaren un nou amor: el budisme. La meditació és per mi tan important com l'aire que respiro.

També soc terapeuta Gestalt. M'omple de joia poder acompanyar les persones en el seu creixement personal i veure com esdevenen més lliures cada dia.

He escrit Jatakes. Sis contes budistes, il·lustrat per Rebeca Luciani.

Autora

Rebeca

Rebeca Luciani. Vaig néixer a la ciutat de La Plata, a Argentina. Vaig començar a estudiar dibuix i pintura als nou anys, perquè a aquella edat era ja el que més m'agradava.

L'any 2000 vaig decidir travessar l'Atlàntic i me'n vaig anar a viure a Barcelona, on treballo com a il·lustradora i imparteixo tallers d'il·lustració.

Aquest esperit aventurer i visual m'ha acompanyat fins al dia d'avui, perquè no hi ha res que m'agradi més que viatjar i dibuixar en paisatges diferents.

A l'Índia encara no he tingut la sort d'anar-hi, però creieu-me si us dic que després d'il·lustrar aquest llibre sento que ja hi he viscut.

He il·lustrat Jatakes. Sis contes budistes, escrit per Marta Millà.

Ressons:

Jatakes
Col·lecció:
Petit Fragmenta
Volum:
12
Núm. de pàgines:
40
Primera edició:
març del 2017
ISBN:
978-84-15518-65-5
Enquadernació:
cartoné, 28 x 24 cm
A partir de:
5 anys
Booktrailer de Jatakes, de Marta Millà i Rebeca Luciani Booktrailer de Jatakes, de Marta Millà i Rebeca Luciani Booktrailer de Jatakes, de Marta Millà i Rebeca Luciani
Booktrailer de Jatakes, de Marta Millà i Rebeca Luciani

Jatakes. Sis contres budistes Text de Marta Millà. Il·lustracions de Rebeca Luciani.   [+]

Fotografies Clicka per descarregar les fotografies en alta resolució