Marià CorbíXavier Melloni, Berta MenesesRamon M. NoguésJosep M. Rambla i Amador Vega, tots ells amb obra a Fragmenta, seran professors del màster en espiritualitat transcultural. S’impartirà del 2020 al 2022, i és organitzat per la Fundació Vidal i Barraquer en col·laboració amb diverses institucions, per cinquena vegada.

Marià Corbí és l’autor del llibre El conocimiento silencioso. Las raíces de la cualidad humanaXavier Melloni ha publicat diverses obres a Fragmenta, l’última de les quals és Èxode i èxtasi en Ignasi de Loiola. Una aproximació a la seva ‘Autobiografia’. Berta Meneses és autora d’un dels contrapunts del llibre El zen, de Raquel Bouso, i fou entrevistada al llibre Monges, de Laia de Ahumada. Ramon M. Nogués també hi ha publicat diversos llibres, com La salut espiritual. Josep M. Rambla va fer la introducció dels Exercicis Espirituals d’Ignasi de Loiola. I Amador Vega també té diversos llibres a Fragmenta, l’últim fou Libro de horas de Beirut.

Algunes de les intuïcions fonamentals de les diferents tradicions espirituals són avui confirmades per les ciències. El màster pretén analitzar l’aportació de les diferents tradicions espirituals i religioses des de les ciències, especialment la psicologia i la neurociència.

Pots descarregar-te el tríptic informatiu del màster aquí.

SESSIONS INFORMATIVES

El divendres 5 de juny, a les 16h, i els dilluns 22 de juny, 6 de juliol i 7 de setembre a les 19h.

Inscriu-te a la Sessió Informativa: docencia@fvb.cat