Àlex Tovar, Àfrica Fanlo

Funàmbulus

Text d’Àlex Tovar. Il·lustracions d’Àfrica Fanlo

FUNÀMBULUS és un conte sobre l’art de viure en equilibri. Una aventura per caminar, vèncer pors, ser lliure, somiar, superar proves i trobar un destí ple d’amics. Només cal estirar un fil…

Compra a AKIARA Books

Autor - Àlex Tovar
Autor Àlex Tovar

Àlex Tovar (Alacant). Vaig néixer a Alacant a prop del mar. Vaig créixer a València entre tarongers. I des de fa alguns anys visc a Barcelona, cercant l’equilibri amb un peu a la ciutat i l’altre a la muntanya. M’apassionen les històries, el cinema i la música. Per això, vaig començar a escriure quan era un adolescent, vaig estudiar Periodisme i Comunicació Audiovisual i en el meu temps lliure toco la bateria. L’any 2010 vaig publicar el meu primer conte i, gairebé al mateix temps, vaig fundar la productora thetreeonthesea, en companyia de la il·lustradora de l’àlbum Funàmbulus, Àfrica Fanlo.

Autora - Àfrica Fanlo
Autor Àfrica Fanlo

Àfrica Fanlo (Barcelona). Vaig néixer a Barcelona i sempre he viscut aquí. De totes les meves passions —saltar, ballar, fer titelles, pujar als arbres, dibuixar o anar en bicicleta—, vaig triar estudiar pintura i gravat a Belles Arts. Seguidament, vaig començar a treballar com a il·lustradora i des d’aleshores no he parat d’inventar mons i publicar un munt de llibres. A més a més, em fascina donar vida als meus personatges a través de l’animació. És per això que ara combino la il·lustració amb la imatge en moviment a la productora thetreeonthesea.

He il·lustrat l’àlbum Funàmbulus (2015), amb text d’Àlex Tovar, i el Llibre del gentil i dels tres savis (2016), de Ramon Llull, adaptat per Ignasi Moreta. Il·lustro les cobertes de la sèrie Assaltar la Bíblia, a Fragmenta.

Web: www.africafanlo.com

Ressons

Petit Fragmenta

— Direcció General d'Afers Religiosos | Generalitat de Catalunya

Slow books

— Lletra lligada [blog de Mireia Esparza]

Carrega'n més

Vídeos

Presentació de la col·lecció Petit Fragmenta

El dijous, 12 de novembre del 2015 a la llibreria La Central, (Mallorca 237, Barcelona), ha tingut lloc la presentació de la nova col·lecció infantil Petit Fragmenta. A l’acte hi han intervingut Inês Castel-Branco, directora de la col·lecció i autora de RespiraJoan-Carles Mèlich, professor titular de filosofia de l’educació a la UAB, Halil BárcenaMariona Cabassa, autor i il·lustradora d’Històries de NasrudínÀlex TovarÀfrica Fanlo, autor i il·lustradora de Funàmbulus, moderats per Ignasi Moreta, editor de Fragmenta.

Àrtic: David Guzman ens trasllada a la fira infantil i juvenil de Bolonya

David Guzman ens trasllada a la fira infantil i juvenil de Bolonya

El dia de l’Anar i Venir, un conte d’Alain Allard il·lustrat per Mariona Cabassa, i Funàmbulus, amb text d’Àlex Tovar i il·lustracions d’Àfrica Fanlo, i que va rebre el 2n premi dels llibres més ben editats de 2015 del Ministeri de Cultura, són dos dels protagonistes de l’espai de literatura dirigit per David Guzman al progtrama Àrtic, de Betevé. Ho fa amb motiu d ela immn¡inent celebració de la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya que té la cultura catalano-balear com a convidada.

Rius de tinta: El laberint de la il·lustració

Rius de tinta: El laberint de la il·lustració

Mariona Cabassa, il·lustradora dels llibres El dia de l’Anar i Venir (2016), un conte d’Alain Allard, i Històries de Nasrudín (2015), amb text de Halil Bárcena, i Àfrica Fanlo, il·lustradora Funàmbulus (2015), amb text d’Àlex Tovar, i el Llibre del gentil i dels tres savis (2016), de Ramon Llull, adaptat per Ignasi Moreta, van parlar el dilluns 25 de setembre en aquest reportatge del programa “Rius de tinta” de Betevé. Tots aquests llibres els podeu trobar a la col·lecció Petit Fragmenta.

Carrega'n més