Nina da Lua, Gemma Capdevila

Silencia

Text de Nina da Lua. Il·lustracions de Gemma Capdevila

El temps va aturar-se
quan la vam sentir arribar.

Era la Silencia,
la cançó del silenci.
Venia de molt i molt lluny…

¿Així que voleu saber on van els estels quan es fa de dia?

Compra a AKIARA Books

Foto Nina da Lua
Autora Nina da Lua

Nina da Lua

Vaig néixer una nit d’estiu de 1979 a Barcelona i des de ben petita m’ha agradat jugar amb les paraules. Amb elles he trobat un bosc molt ample on fer volar sensacions lliurement per mitjà de contes i versos. Però també, gràcies a elles, he navegat per l’aire màgic de la ràdio o m’he endinsat en altres disciplines artístiques com ara la música, la fotografia o la pintura.
Amb tot… ¿et dic un secret? El silenci és el camí que sempre, sigui on sigui, em guia fins a «casa» i m’ajuda a contactar amb les estrelles i amb tot allò que no es veu, però se sent. Per això les meves fonts d’inspiració preferides són les que arriben sense trucar a la porta o es desxifren amb la carícia del vent!

Foto Gemma Capdevila
Autora Gemma Capdevila

Gemma Capdevila

Vaig néixer a Barcelona l’hivern de 1988 i, des de llavors, he perseguit la primavera, el blau del mar, els sons del vent i la quietud de les muntanyes. Sóc il·lustradora, tinc clar que ho vull ser des dels dotze anys. He après gran part del que sé a l’Escola Llotja i a Eina. També he estudiat belles arts.
Visc al peu del Montseny i faig tallers a nens i nenes, dels quals surt bona part de la meva inspiració. Surto pels camins de vora casa meva corrent, caminant o, a vegades, volant, per cercar els secrets de la nit i imaginar-me el que passa al bosc quan no hi ha ningú per veure-ho. M’enamora buscar respostes, trobar preguntes i desplegar-les sobre el paper.

Vídeos