26/03/2015 Laia de Ahumada: "L'espiritualitat al segle XVI i al segle XXI"

Tornar
RSS

Laia de Ahumada, autora dels llibres d'entrevistes Monges (Fragmenta 2008) i Espirituals sense religió (Fragmenta 2005, en preparació) pronuncià la conferència "L'espiritualitat al segle XVI i al segle XXI" dins el cicle "Teresa de Jesús, ahir i avui. Una relectura de la seva obra en el V Centenari del seu naixement", coordinat per Agustí Borrell. Va ser el dijous 26 de març a l'Auditori de la Fundació Joan Maragall, de Barcelona.

El 30 de març del 2015 es compleixen 500 anys del naixement de Teresa de Jesús. Amb aquest motiu es duran a terme durant tot l'any un seguit d'iniciatives per recordar i actualitzar la seva experiència i el seu missatge. L'interès per aquesta dona extraordinària del segle XVI continua creixent, avui més que mai. Sorprenen i atrauen el seu testimoni de coratge i de fermesa, la seva crida a l'autenticitat i a la interioritat, la seva vivència de l'evangeli amarada d'humanisme i centrada en l'amor, la seva relació propera amb Déu entesa com un tracte d'amistat... Els seus escrits són d'una gran qualitat literària i d'una pro-funditat espiritual única. El seu influx ha estat notable, també a casa nostra, en àmbits tan variats com la literatura, l'art o l'espiritualitat. En aquest context, la Fundació Joan Maragall ha cregut que valia la pena de dedicar un cicle de conferències a la seva figura i a la seva obra.

Han estat:

Dijous 12 de març de 2015
TERESA DE JESÚS I LA SEVA OBRA, Agustí BORRELL
Dijous 19 de març de 2015
TERESA DE JESÚS EN LA CULTURA CATALANA
Mercè GRAS i Joan REQUESENS
Dijous 26 de març de 2015
L'ESPIRITUALITAT AL SEGLE XVI I AL SEGLE XXI
Laia DE AHUMADA
Coordinador: Agustí BORRELL

Llibres relacionats:

Booktrailer 'Espirituals sense religió', de Laia de Ahumada Booktrailer 'Espirituals sense religió', de Laia de Ahumada Booktrailer 'Espirituals sense religió', de Laia de Ahumada
Booktrailer 'Espirituals sense religió', de Laia de Ahumada

Booktrailer del llibre Espirituals sense religió ( Fragmenta , 2015) de Laia de Ahumada . [+]