16/06/2020 ANUL·LAT · Autors de Fragmenta, docents del màster "Diversitat Religiosa: Pensament, Realitat i Gestió", a Girona

Tornar
RSS

ANUL·LAT · Carles Salazar, Jaume AngelatsXavier Serra NarcisoJordi Sidera, Joan FerrerFrancesc Torradeflot, Oriol Ponsatí-MurlàJordi PigemIgnasi Moreta, tots ells amb obra publicada a Fragmenta, són alguns dels docents de la tercera edició del màster "Diversitat Religiosa: Pensament, Realitat i Gestió" que organitza la Càtedra Ferrater Mora de la Universitat de Girona des del 30 de setembre de 2020 fins el 21 de maig de 2021. Aquest any es farà en línia i només una petita part presencialment.

El màster s'adreça a professionals de l’administració pública i entitats del tercer sector, responsables d’entitats religioses i estudiants amb inquietuds per conèixer el fenomen religiós i les seves dimensions teòriques, i adquirir un bagatge i una experiència pel que fa a la seva gestió.

Per a ser admès, es requereix titulació universitària. Les persones que no tinguin titulació universitària obtindran un certificat d'assistència al curs.

Per més informació del màster i inscripcions, cliqueu aquí.